SKU: K21875

ATTIVI PURI HYALURONIC + POLYGLUTAMIC ACID

Hydraterend liftend

49,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • hydrateert diepgaand, lift en minimaliseert rimpels
  • verhindert de afbraak van het in de huid aanwezige hyaluronzuur
  • houdt het evenwicht van het microbioom van de huid in stand

Details

Een verzorging in geconcentreerde druppels op basis van hyaluronzuur in 4 molecuulmassa’s om een intense meerlagige hydratatie te verzekeren. Het geselecteerde hyaluronzuur is een speciale combinatie van 4 verschillende molecuulmassa’s: 1. hoog: vormt een beschermende laag op het... Lees meer

Combineer de verzorging in druppels met de crème die het best aan je wensen voldoet: doe de test en ontdek het Attivi Puri-programma op jouw maat.

‘s Ochtends en ‘s avonds met lichte drukbewegingen op gezicht en hals aanbrengen. Vervolgens de crème van Pure Actives aanbrengen die het best aan jouw behoeften voldoet.
INGREDIENTS: AQUA, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, LEVULINIC ACID, GLYCERIN, SODIUM LEVULINATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM ANISATE, SODIUM HYDROXIDE, INULIN, SODIUM POLYGLUTAMATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.

JOUW BEAUTY ROUTINE

49,00 €
25,00 €