SKU: K21834

HYALURONIC ACID MOLECULAR SPRAY

21,50 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • lichte en onzichtbare hydraterende spray
  • hydrateert en verfrist; voorkomt rimpels
  • reguleert de vochtgehalte van de huid op elk moment
De exclusieve Pure Actives bevatten pure; actieve bestanddelen in hun meest zuivere vorm en in een optimale concentratie voor maximale doeltreffendheid en een huidverzorging op maat. Zijn zowel solo als in combinatie met andere dag- en nachtverzorgingsproducten te gebruiken. Kies de juiste Pure Actives molecule voor jouw huidbehoefte om deze aan te vullen. Perfect te gebruiken op elk moment van de dag; als onderdeel van de dagelijkse beauty routine of over de make-up gedurende de dag voor een oppepper. De fijne spray voorziet de huid van een ultra dun filmlaagje met hyaluronzuur. De huid voelt direct gehydrateerd en comfortabel. Ideaal voor alle (huid)leeftijden; gedurende het gehele jaar • het hydrateert en lift de oppervlakte van de huid • vermindert fijne lijntjes en rimpels •stimuleert de celstofwissling van de huid. Zonder parfum; alcohol of kleurstoffen.
Neem het product mee naar kantoor; de fitness of op reis voor een onmiddellijk gehydrateerd gevoel. Ook ideaal om je make-up op te frissen.
Perfect om solo te gerbuiken op elk gewenst moment van de dag. Gebruik voor uw 'Pure Actives' jeugdmoleculen of crème of uw gebruikelijke verzorging om het resultaat een boost te geven. Kan ook gebruikt worden om de make-up te fixeren. Spray met de flacon op ongeveer 30 cm van het gezicht.

JOUW BEAUTY ROUTINE

BESTSELLER

PURE ACTIVES HYALURONIC ACID

Hydraterend; liftend effect

45,00 €
BESTSELLER

HYALURONIC ACID AQUAGEL

Pure Actives Hyaluronzuur in crèmevorm

45,00 €
BESTSELLER

PURE ACTIVES EYE CONTOUR

hyaluronzuur + peptiden

35,00 €

VITAMINE C + ALFA-ARBUTINE

Verhelderend antioxidant

45,00 €