Zelfbruiners

5 Artikelen

Nieuw

Body finder

Test Attivi Puri

Magic Drops

Rigenera

Talasso-Scrub

Speciale Aanbieding

Duurzaamheid

Italiaanse Essentie Van Schoonheid

BESTSELLER

FACE MAGIC DROPS

Zelfbruinend concentraat voor het gezicht

38,00 €
NIEUW
44,00 €
BESTSELLER

PROTECTIVE DROPS SPF 50

Protective drops spf 50, anti-huidveroudering verhelderend

39,00 €
BESTSELLER

BODY-LEGS MAGIC DROPS

Gocce Magiche Corpo-Gambe zelfbruinend concentraat

44,00 €
64,00 €

-20%

51,20 €

Het hele jaar door een gebruind gezicht, ook zonder de zon, met Collistar Face Magic Drops.
Veel vrouwen beschrijven het als de beste zelfbruiner voor het gezicht. Slechts een paar druppels zijn al voldoende voor een zongebruinde, stralende teint zonder vlekken of oranje kleur. Natuurlijk, egaal en een snel effect. Ideaal voor alle huidtinten en huidtypen. De zijdezachte en subtiel geparfumeerde tanning drops smeren gemakkelijk uit, trekt snel in en beschikt daarnaast over goede hydraterende eigenschappen.

Collistar Magic Drops Body-Legs is een must-have voor lichaam en benen met een prachtige zongebruinde gloed. De formule is verrijkt met kostbare oliën en actieve ingrediënten die de huid hydrateren en verzorgen. De formule is licht en niet-vettig, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en snel door de huid wordt opgenomen. Dus geen zorgen over strepen of vlekken!

Bescherm je gezicht elke dag tegen UV-stralen met de innovatieve Protective Drops van Collistar. Van het succes van Magic Drops Face, komt Protective Drops SPF 50. De meest geavanceerde technologie voor de bescherming van gezicht, hals, décolleté en handen, 365 dagen per jaar. Een nieuwe essentiële stap in de beautyroutine, essentieel voor diegenen die tekenen van veroudering en huidvlekken willen voorkomen, de huid willen beschermen tegen UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf die veroudering versnellen en de teint dof maken.

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM JE GEZICHT ELKE DAG TE BESCHERMEN?
Vervuiling en UV-stralen zijn schadelijk voor de huid, niet alleen in de zomer. UVB-stralen zijn in de zomer veel sterker en aanwezig, maar UVA-stralen zijn het hele jaar door aanwezig en tasten de huid aan in alle weersomstandigheden. Zelfs blauw licht afkomstig van elektronische apparaten (pc, smartphone, tv, tablet) versnelt de huidveroudering.

DE FORMULE VAN PROTECTIVE DROPS combineert dagelijkse gezichtsbescherming met een verhelderende anti-age werking. De effectieve formule bestaat uit het innovatieve Smart Sun Protection® en twee specifieke complementaire actieve ingrediënten: niacinamide en hypergefermenteerd rijstwater, die vanaf de eerste applicatie een stralende en egale teint garanderen.

Smart Sun Protection®, ontwikkeld door Collistar Clean Research®, is het innovatieve filtersysteem dat de huid kan beschermen door gebruik te maken van de voordelen van de zon. De UV-filterformule activeert de gezondheidsvitamine en blokkeert alleen de schadelijke stralen, waardoor de positieve effecten van het licht voor welzijn en de schoonheid van de huid worden versterkt.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Het hele jaar door ultrasnel een gebruind gezicht, ook zonder zon, met  Magische Druppels Zelfbruining Gezicht Collistar.

 

Heel veel vrouwen beschrijven dit product als de beste zelfbruiner voor het gezicht omdat met slechts enkele druppels de grauwe teint van de huid als bij magie verandert in een intens en stralend gebruinde teint zoals na een dag in de zon, zonder vlekken op de huid of oranje schijn achter te laten.

 

Heel natuurlijk, egaal en ultrasnel effect Ideaal voor alle teints, ook voor de lichte huid.

 

Dit zijdezachte en subtiel geparfumeerde “zonneconcentraat” smeert gemakkelijk uit en wordt onmiddellijk geabsorbeerd. De huid ziet er glad en ontspannen uit dankzij het uitzonderlijke hydraterende vermogen en de werking tegen huidveroudering.

 

Je gezicht een hele dag beschermd tegen uv-stralen met de innovatieve Magische Druppels Bescherming Gezicht Collistar.

 

De dagelijkse bescherming van het gezicht is momenteel de eerste stap in de strijd tegen rimpels.

 

Het succes van de Magische Druppels Zelfbruining Gezicht heeft geleid tot Magische Druppels Bescherming Anti-huidveroudering verhelderend SPF50. De meest gesofisticeerde technologie voor bescherming van gezicht, hals, decolleté en handen gedurende 365 dagen per jaar.

 

Een nieuwe belangrijke stap in de beautyroutine, onmisbaar voor wie tekenen van veroudering en huidvlekken wil voorkomen, en  de huid tegen uv-stralen en omgevingsstress wil beschermen omdat deze huidveroudering versnellen en een grauwe teint veroorzaken.

 

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM JE GEZICHT ELKE DAG TE BESCHERMEN? Verontreiniging en uv-stralen zijn niet enkel in de zomer schadelijk voor de huid: uv B-stralen zijn veel sterker aanwezig in de zomerperiode, maar uv A-stralen zijn het hele jaar door en in alle mogelijke weersomstandigheden aanwezig en vallen de huid onophoudelijk aan. Ook het blauwe licht dat door elektronische toestellen (pc, smartphone, tv, tablet) wordt verspreid, versnelt de huidveroudering.

 

DE FORMULE VAN MAGISCHE DRUPPELS BESCHERMING GEZICHT verenigt de dagelijkse bescherming van het gezicht met een verhelderende werking tegen huidveroudering.

 

De zeer doeltreffende formule bestaat uit de innovatieve Smart Sun Protection® en twee aanvullende actieve bestanddelen, met name niacinamide  en gehyperfermenteerd rijstwater, die vanaf het eerste gebruik bescherming en een stralende en egale teint garanderen.

 

Smart Sun Protection® is het innovatieve filtersysteem dat door Collistar Clean Research® werd ontwikkeld om de huid te beschermen door de voordelen van de zonnestralen te benutten. De uv-filters zijn uitgekozen voor hun uiteenlopende lichtfrequenties: ze beschermen tegen uv A- en uv B-stralen en bevorderen tegelijkertijd de productie van vitamine D. Vitamine D is essentieel in diverse stofwisselingsprocessen, voor de opname van calcium en fosfor, voor het behoud van een gezond hart- en vaatstelsel en een gezonde schildklier, en bij de beheersing van stoornissen zoals infecties en ontstekingen.

 

Smart Sun Protection® heeft niet alleen het buitengewone vermogen om uv A- en uv B-stralen te blokkeren en de productie van vitamine D te stimuleren, maar beschermt ook tegen infraroodstralen en blauw licht, die tot het zichtbare lichtspectrum met de hoogste lichtenergie behoren en medeverantwoordelijk zijn voor fotoveroudering. Smart Sun Protection® houdt echter het gele, groene en rode licht, oftewel de positieve lichtfrequenties van de zon, die oneffenheden van de huid verbeteren, niet tegen.

 

Niacinamide en gehyperfermenteerd Italiaans rijstwater vervolledigen de formule en versterken de werking ervan. Niacinamide is een veelzijdig actief bestanddeel: het versterkt de barrièrefunctie en het microbioom van de huid door de hoeveelheid ceramiden in de huid te verhogen, de microcirculatie en synthese van collageen te stimuleren, de rimpels te verminderen en uitdroging te voorkomen. De huid ziet er beter uit: ze is sterker, soepeler, helderder en stralender.

 

Rijstwater staat al sinds de oudheid bekend om zijn gunstige eigenschappen. Het gehyperfermenteerde Italiaanse rijstwater dat door Collistar Clean Research® werd geselecteerd, werkt egaliserend en verhelderend.  Dit duurzame actieve bestanddeel, afkomstig van productieafval uit de Povlakte, wordt via een exclusief en gepatenteerd hyperfermentatieproces verkregen, wat zijn antioxiderende, anti-irriterende en verhelderende doeltreffendheid verklaart. Het kan poriën verminderen, de microcirculatie van de huid stimuleren en de teint egaliseren door verkleuringen te verminderen en te voorkomen, en de teint weer te laten stralen.

 

Alle uv-filters van Collistar voldoen aan de richtlijnen van het Hawaïaanse koraalverdrag en bevatten geen oxybenzone en octinoxaat, twee bestanddelen die als gevaarlijk worden beschouwd omdat ze de koraalriffen doen verbleken. Ze zijn bijgevolg “koraalvriendelijk”.

 

Magische Druppels Bescherming Gezicht Collistar bevat geen siliconen, alcohol, irriterende stoffen, parfumallergenen en bestanddelen van dierlijke oorsprong. Getest op nikkel*  (*Nikkel < 0,0001)