SKU: 90

TERRA SILK EFFECT BRONZING POWDER

Silk effect bronzing powder

38,00 €
belasting incl.,verzending excl.
Kleur:

Beschrijving

• Natuurlijk zongebruind effect
• Hydraterend en olievrij
• Houdt de huid zuiver en beschermt tegen digital ageing
• Houdt langdurig
• Voelt als een tweede huid en is bestand tegen zweet
• 3 finishes: mat, glow en shimmer
• Sensoriële en onzichtbare textuur
• Vernieuwde ecologische verpakking, duurzaam en navulbaar

Details

Het iconische make-upproduct van Collistar zit in een nieuw jasje om jou in elk seizoen een gezonde, stralende en natuurlijke teint te schenken. Een product dat de kleur van make-up verenigt met een formule verrijkt met bestanddelen in een wer...

Lees meer

ADVIES VOOR DE KLEURKEUZE 
Wij raden aan om kleuren te kiezen die heel dicht bij je natuurlijke huidskleur aanleunen en geen te donkere kleuren om een maskereffect te vermijden.
De warme tinten passen goed bij heel lichte teints en de amberkleurige tinten bij de medium teints, terwijl de donkere tinten geschikt zijn voor een donkere of sterk gebruinde huid.
09 Cristalli di Sole is ideaal voor alle huidtypes en geeft het gezicht en de decolleté een elegant stralende glow.

GEBRUIKSADVIES
Voordat je de bronzer aanbrengt, kan je het gezicht matteren om eventuele olieachtige resten te verwijderen die anders lelijke vlekken zouden kunnen creëren. Vergeet niet om overtollig product te verwijderen door het penseel op de pols te drukken.

Voor een natuurlijk zongebruind effect breng je het product met een groot poederpenseel met cirkelvormige bewegingen aan. Begin in het midden van je gezicht en beweeg het penseel naar buiten: voorhoofd, neus, kin, decolleté en bovenste deel van de jukbeenderen. Het lichte en aangename poeder verdiept je teint onmiddellijk voor een langdurig delicaat resultaat, ongeacht de tijd van het jaar. Deze bronzer zal een nog bleke huid helpen stralen; aan zee zal ze de huid er nog intenser bruin doen uitzien.

Om je gezicht te sculpten, breng je de bronzer onder je jukbeenderen, op de slapen en de kaaklijn aan. Voor deze techniek raden we de kleur 2.2 Ipanema Matte aan.

INGREDIENTS/COCTAB: TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, LAUROYL LYSINE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, MALTODEXTRIN, CETYL DIMETHICONE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, ROSA CHINENSIS CALLUS LYSATE, KAOLIN, THEOBROMA CACAO SEED EXTRACT, CITRIC ACID (+/-) CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 77007, CI 77742. De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.

JOUW BEAUTY ROUTINE

37,00 €

8 kleuren leverbaar

37,50 €

6 kleuren leverbaar

EVEN FINISH FOUNDATION + PRIMER SPF 15

Foundation en primer in één

39,50 €

4 kleuren leverbaar

UNICO FOUNDATION SPF 15

De foundation die de huid een energieboost geeft SPF15

45,00 €

10 kleuren leverbaar

SERUM FOUNDATION PERFECT NUDE SPF 15

Foundation met 'tweede huid' effect SPF 23

37,00 €

7 kleuren leverbaar