LIMITED EDITION

SKU: K26235

INTENSIVE ULTRA-RAPID SUPERTANNING TREATMENT SPF 6 KIT

32,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • INTENSIVE ULTRA-RAPID SUPERTANNING TREATMENT SPF 6 200 ml
  • AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE 150 ml
  • POCHETTE IN 100% RECYCLED PET

INTENSIVE ULTRA-RAPID SUPERTANNING TREATMENT SPF 6 speciaal product voor het weekend
Dit product is een heuse bruiningsactivator die de natuurlijke productie van melanine stimuleert, versnelt en versterkt dankzij de combinatie van Unipertan®, een exclusief complex dat de huid verkwikt en dieper doet bruinen, met oleoyl tyrosine, bètacaroteen en wortelextract. Geeft in korte tijd een bruine teint, ook wanneer de zon niet zo fel schijnt. Geschikt voor gezicht en lichaam. Ook geschikt bij gebruik van uv A-lampen waarvan het het bruiningseffect versterkt. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel; houd baby’s en jonge kinderen uit de directe zon; overmatige bloostelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Smeer u in voordat u in de zon gaat; regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen.

AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE fixeert en verlengt de bruine teint
Speciaal ontwikkeld voor de zongebruinde huid en voor dagelijks gebruik na het zonnebaden. Dit exclusieve product bevat speciaal uitgekozen en bijzonder milde detergenten die de huid en haren zacht reinigen zonder de natuurlijke balans te verstoren. De speciale formule is rijk aan hydraterende en herstellende bestanddelen die onmiddellijk voor een weldadig gevoel zorgen en lichaam en haren zijdezacht maken. Henna- en walnootdopextracten fixeren de bruining en zorgen dat deze langer behouden blijft. Daarom kan dit product ook na terugkeer van een zonvakantie blijvend worden gebruikt.

MAXI ZOMERTASJE
Een elegant en praktisch tasje uit 100% gerecycled materiaal (R-PET) dat perfect geschikt is om al jouw favoriete zonneproducten van Collistar in op te bergen.

JOUW BEAUTY ROUTINE

13,99 €

MAXIMUM PROTECTION SUN STICK SPF 50+

Sunstick voor de zeer gevoelige huid

23,99 €

ANTIWRINKLE TANNING FACE TREATMENT SPF 15

Anti-rimpel gezichtsverzorging

32,49 €
BESTSELLER

MOISTURIZING RESTRUCTURING AFTER SUN BALM

Vochtregulerende en herstellende aftersun balsem

23,00 €