SKU: 93

IMPECCABILE CONCEALER STICK

26,00 €
belasting incl.,verzending excl.
Kleur:

Beschrijving

• Vermindert oneffenheden, wallen en donkere kringen
• Hydrateert en beschermt
• Houdt gedurende 24 uur
• Waterbestendig
• Medium tot hoge dekking
• Navulbaar

Details

De Impeccabile Concealer Stick 24H is het perfecte middel om oneffenheden, wallen en donkere kringen te verminderen en er weer gezond en natuurlijk uit te zien. De hydraterende en beschermende Impeccabile Concealer Stick 24H omhult de huid en wordt goed verdragen dankzij de ni...

Lees meer

Maak geen gebruik van te lichte kleuren wanneer je duidelijk zichtbare wallen hebt omdat deze hierdoor nog meer opvallen. Bij donkeren kringen kan je het best neutrale of complementaire kleuren gebruiken:
- rozige kleuren bij donkere kringen die er groen uitzien
- gele/warme kleuren voor donkere kringen die er paars uitzien
- neutrale kleuren voor donkere kringen die er blauw uitzien.

Impeccabile Concealer Stick 24H kan op twee manieren worden gebruikt: vóór de foundation om imperfecties en/of verkleuringen te corrigeren en zo een perfecte basis te creëren of nadat alle make-up is aangebracht om deze in de loop van de dag bij te werken.
Het product wordt langs de oogcontour en eventueel op te corrigeren zones aangebracht om schaduwzones en imperfecties te verbergen. De kleur moet vervolgens worden geblend door er voorzichtig met de vingertoppen op te tikken. Voor een professionele finish gebruik je best het platte deel van een medium penseel om de kleur uit te smeren en een zacht rond penseel om ze te blenden.