SKU: K25267

HIGH-DEFINITION SLIMMING* CREAM

58,99 €
belasting incl.,verzending excl.

GRATIS

ANTICELLULITE CRYO-GEL 30 ml

Beschrijving

  • veelzijdige formule: afslankend; verstevigend; perfectionerend
  • vermindert rondingen en lokale vetophopingen
  • verstevigde en compacte huid zonder onvolkomenheden
  • gemakkelijk in te masseren textuur
Collistar Research introduceert een hoge definitie behandeling met afslankend en remodellerend effect op het figuur; die het lichaam verstevigt en veerkrachtig maakt en die de huid zichtbaar egaler doet ogen. Deze cosmetische hightech specialiteit combineert het aangename van een textuur die zich makkelijk laat masseren met de doeltreffendheid van een totaal geavanceerde formule. Multi-actieve formule: afslankend; verstevigend; perfecte huid Het sterke punt van de formule? De uiterst originele combinatie van twee bestanddelen die voor de eerste keer ooit worden gebruikt in lichaamsverzorging: Spirulina alg en Ganoderma lucidum. In samenwerking met de universiteit van Siena heeft Collistar het extract geselecteerd van een speciale Italiaanse spirulina alg; een echt concentraat van kostbare actieve ingrediënten met uitzonderlijke remodellerende; verstevigende en ontgiftende eigenschappen. Het huidverstevigende en gladmakende effect is te danken aan Ganoderma lucidum; een bijzondere paddenstoel die in de Oosterse geneeskunde bekend staat als "elixir van de eeuwige jeugd"; het hoge gehalte aan fytosterolen; aminozuren; vitaminen en minerale zouten stimuleert de celvernieuwing en verbeter t de veerkracht; stevigheid en vitaliteit van de huid. Daarnaast bevat de formule ook cafeïne; escine en bergamot extract; actieve ingrediënten met specifieke vetsplitsende en drainerende eigenschappen; en de anti-oxidanten vitamine A en E tegen vrije radicalen. De toevoeging van speciale soft-focus poeders met een filler effect helpen om onvolkomenheden van de huid optisch te camoufleren; zodat de huid onmiddellijk glad; egaal en perfect oogt. * cosmetisch corrigerend effect; geeft geen gewichtsverlies.
Voor nog betere resultaten en een intensief remodellerende verzorging raden we aan om de behandeling te combineren met Pure Actives Two-Phase Sculpting Concentrate.
De crème met een opwaartse massage op het lichaam aanbrengen. De crème is niet vet; dus je kunt je direct na gebruik aankleden. Perfect om het hele jaar te gebruiken; een ideaal product om een mooi figuur te behouden. Voor nog betere resultaten adviseren wij deze behandeling te combineren met: • Anticellulite** Slimming* Superconcentrate Night om ‘s avonds te gebruiken voor een rond-de-klok behandeling. • S.O.S Critical Areas Firming Stick en Reshaping Mud-Scrub S.O.S. Critical Areas om specifieke huidzones te behandelen; zoals de binnenkant van de armen en benen; billen en andere kritieke huidzones van het lichaam.

JOUW BEAUTY ROUTINE

42,00 €
GRATIS
BESTSELLER

ANTICELLULITE* SLIMMING° SUPERCONCENTRATE NIGHT

Met Cell-Nocturne System® en zeezouten

54,49 €
GRATIS