SKU: K21835

COLLAGEN MOLECULAR SPRAY

20,45 €
16,36 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • lichte en onzichtbare spray voor het gezicht
  • bestrijdt het verlies van spiertonus en geeft comfort aan de opperhuid
  • reguleert de vochtgehalte van de huid op elk moment
De exclusieve Pure Actives bevatten pure; actieve bestanddelen in hun meest zuivere vorm en in een optimale concentratie voor maximale doeltreffendheid en een huidverzorging op maat. Zijn zowel solo als in combinatie met andere dag- en nachtverzorgingsproducten te gebruiken. Kies de juiste Pure Actives molecule voor jouw huidbehoefte om deze aan te vullen. Perfect te gebruiken op elk moment van de dag; als onderdeel van de dagelijkse beauty routine of over de make-up gedurende de dag voor een oppepper. De fijne spray voorziet de huid van een ultra dun filmlaagje met collageen. De huid voelt direct verstevigd en comfortabel. Ideaal voor alle (huid)leeftijden; gedurende het gehele jaar • maakt de huid compact en lift • verstevigt de huid •werkt preventief tegen rimpels. Zonder parfum; alcohol of kleurstoffen.
Neem het product mee naar kantoor; de fitness of op reis voor een onmiddellijk gehydrateerd gevoel. Ook ideaal om je make-up op te frissen.
Perfect om solo te gerbuiken op elk gewenst moment van de dag. Gebruik voor uw 'Pure Actives' jeugdmoleculen of crème of uw gebruikelijke verzorging om het resultaat een boost te geven. Kan ook gebruikt worden om de make-up te fixeren. Spray met de flacon op ongeveer 30 cm van het gezicht.

Beoordeel dit product

JOUW BEAUTY ROUTINE

COLLAGEN CREAM BALM

41,95 €

PURE ACTIVES COLLAGEN

41,95 €

PURE ACTIVES HYALURONIC ACID

41,95 €