Niet op voorraad

SKU: 7003167

BENESSERE NEROLI AND HELICHRYSUM BODY FRAGRANCE

48,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

- Levendige en aromatische citrusgeur voor het lichaam
- Biedt vele voordelen dankzij de verzachtende en hydraterende extracten van Italiaanse oranjebloesem en helichrysum
- Stimuleert een gevoel van energie en positiviteit
- Aanbrengen over het hele lichaam of aleen op hals, polsen en slapen

Details

Een levendig en licht lichaamsparfum, ontstaan uit frisse citrusnoten en groene toetsen van petitgrain, die door een zoet bouquet van neroli, romige ylangylang en jasmijn worden versterkt en met aromatische en diepe toetsen van helichrysum en amber worden vermengd.  Dankz...

Lees meer

Ontdek de hele lijn Benessere Neroli en Helichrysum om van jouw body routine een authentieke en verkwikkende pauze te maken die jouw zintuigen als een knuffel omhult.

Maak van elk gebruik een onvergetelijk en ontspannend moment voor jezelf: verstuif het parfum eerst over je lichaam en daarna op je handpalmen. Adem even diep in en uit. Je zal meteen worden vervuld met een aangenaam gevoel van energie en positiviteit.

INGREDIENTS/COCTAB: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 19140, CI 15985, CI 61570, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-TERPINENE, BETA-CARYOPHYLLENE, CITRUS AURANTIUM PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, GERANYL ACETATE, HEXADECANOLACTONE, LINALYL ACETATE, PINENE, TERPINEOL, TERPINOLENE. De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.