SKU: 7003174

BENESSERE FIG AND WISTERIA BODY FRAGRANCE

Betoverend zoet en licht kruidig lichaamsparfum

48,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

• Betoverend zoet en licht kruidig lichaamsparfum
• Biedt vele voordelen dankzij de verzachtende en hydraterende extracten van Italiaanse witte vijg en roze peper
• Stimuleert een gevoel van harmonie en evenwicht
• Aanbrengen over het hele lichaam of alleen op hals, polsen en slapen

Details

Een hemels en luxueus lichaamsparfum dat de romige en levendige toetsen van vijg verheerlijkt en daarbij de groene en mediterrane nuances versterkt in een symbiose van contrasten tussen de zure sinaasappel en weelderige en verfijnde blauweregen die met zijn licht kruidige toet...

Lees meer

Ontdek de hele lijn Benessere Vijg en Blauweregen om van jouw body routine een authentieke en verkwikkende pauze te maken die jouw zintuigen als een knuffel omhult.

Maak van elk gebruik een onvergetelijk en ontspannend moment voor jezelf: verstuif het parfum eerst over je lichaam en daarna op je handpalmen. Adem even diep in en uit. Je zal meteen worden vervuld met een aangenaam gevoel van harmonie en evenwicht.

INGREDIENTS/COCTAB: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, POLYSORBATE 20, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 60730, CI 17200, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, ACETYL CEDRENE, ALPHA-TERPINENE, ANETHOLE, BETA-CARYOPHYLLENE, CARVONE, CITRUS AURANTIUM PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, GERANYL ACETATE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, LINALYL ACETATE, PINENE, ROSE KETONES, TERPINEOL, TERPINOLENE, TETRAMETHYLACETYLOCTAHYDRO NAPHTHALENES. De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.