SKU: K26036

ANTIWRINKLE TANNING FACE TREATMENT SPF 15

32,49 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

SMART SUN PROTECTION®
Het innovatieve provitamine D-filtersysteem dat zonnebescherming opnieuw uitvindt.

De nieuwe uv-filterformule activeert de gezondheidsvitamine en blokkeert alleen de schadelijke stralen, waardoor de weldadige effecten van het licht voor het welzijn en de schoonheid van de huid worden versterkt.

  • heeft een optimale hydraterende werking; beschermt tegen vrije radicalen
  • ook ideaal voor de rijpere huid
De crème met anti-age systeem; speciaal ontwikkeld voor de tere gezichtshuid. Beschikt over een zeer geavanceerde formule; zorgt voor een snelle bruining en biedt effectieve anti-age verzorging tegen het ontstaan van droogtelijntjes en rimpeltjes. Bevat ook bestanddelen met ‘repair’ effect en compenseert de stress die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan zon; wind en zout. Is tevens geschikt voor toepassing op huidgebieden die snel verouderen en rimpels vertonen (hals; buste; décolleté en handen). Tube 50 ml
Het product op gezicht en hals aanbrengen. Applicatie regelmatig herhalen tijdens het zonnebaden; na het zwemmen of hevig transpireren.

Score & reviews

Kloost Monica, 20 februari 2011

Trattamento Viso Abbronzante Antirughe SPF 15

Super!! Ik gebruik deze als 2e zonnefase voor het gezicht, als je al wat gekleurd bent en 's avonds. Maar ook in de winter als dagcreme bij extra koude dagen is deze creme gewoon heerlijk.

JOUW BEAUTY ROUTINE

AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE

Aftersun douche&shampoo; verlengt de tan

26,99 €
13,99 €

ULTRA SOOTHING AFTER SUN REPAIR TREATMENT

Kalmerende en herstellende aftersun verzorging

33,99 €