LIMITED EDITION

SKU: K26237

ACTIVE PROTECTION SUN CREAM SPF 30 KIT

33,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • ACTIVE PROTECTION SUN CREAM SPF 30 150 ml
  • AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE 150 ml
  • POCHETTE IN 100% RECYCLED PET

ACTIVE PROTECTION SUN CREAM FACE-BODY SPF 30 waterbestendig
Een uiterst zachte crème die •de integriteit van de huidcellen beschermt •het risico op zonnebrand helpt verminderen •schade door uv A-, uv B- en infraroodstralen helpt tegengaan •een intens voedende en verzachtende werking heeft en vrije radicalen bestrijdt waardoor de huid langer glad en aangenaam aanvoelt. Dankzij zijn bijzondere textuur is deze crème bestand tegen water en zweet, en ook doeltreffend tijdens het zwemmen. Ook geschikt voor kinderen en ter bescherming van spataders, moedervlekken, tatoeages en littekens. Perfect voor een dagje aan zee of in de bergen. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel; houd baby’s en jonge kinderen uit de directe zon; overmatige bloostelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Smeer u in voordat u in de zon gaat; regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen.

AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE fixeert en verlengt de bruine teint
Speciaal ontwikkeld voor de zongebruinde huid en voor dagelijks gebruik na het zonnebaden. Dit exclusieve product bevat speciaal uitgekozen en bijzonder milde detergenten die de huid en haren zacht reinigen zonder de natuurlijke balans te verstoren. De speciale formule is rijk aan hydraterende en herstellende bestanddelen die onmiddellijk voor een weldadig gevoel zorgen en lichaam en haren zijdezacht maken. Henna- en walnootdopextracten fixeren de bruining en zorgen dat deze langer behouden blijft. Daarom kan dit product ook na terugkeer van een zonvakantie blijvend worden gebruikt.

MAXI ZOMERTASJE
Een elegant en praktisch tasje uit 100% gerecycled materiaal (R-PET) dat perfect geschikt is om al jouw favoriete zonneproducten van Collistar in op te bergen.

JOUW BEAUTY ROUTINE

BESTSELLER

MOISTURIZING RESTRUCTURING AFTER SUN BALM

Vochtregulerende en herstellende aftersun balsem

23,00 €
13,99 €

MAXIMUM PROTECTION SUN STICK SPF 50+

Sunstick voor de zeer gevoelige huid

23,99 €

ANTIWRINKLE TANNING FACE TREATMENT SPF 15

Anti-rimpel gezichtsverzorging

32,49 €