SKU: K25251

VOLUMIZING OIL-SERUM BUST

46,49 €
belasting incl.,verzending excl.

Description

  • Een heuse ‘remodellator’ van de buste
  • Maakt de buste ronder; voller en wel gevormder
  • Maakt de huidweefsels soepeler en compacter
  • Ideaal voor een kleine en/of slappe buste
Een echte 'reshaper' voor de borsten: dit gloednieuwe olie-serum helpt het volume herstellen en remodelleren van de decolleté huidzone. De doeltreffendheid van dit bijzondere samenspel van geavanceerde cosmetische technologie en waardevolle natuurlijke ingrediënten is het resultaat van een combinatie van een exclusief volumeverhogend complex en een mix van super-specifieke actieve ingrediënten met een drievoudig effect. Volumeverhogend effect De krachtige werking van VoluplusTM; een waardevol fytocomplex met een doelgericht lipo-volumeherstellend effect; gecombineerd met hop extract; dat al sinds tijden in buste cosmetica wordt gebruikt vanwege het hoge gehalte aan fytosterolen; betekent dat dit product op een volledig natuurlijke wijze actief is; zonder hierbij het hormonale systeem te hinderen. Resultaat: dag na dag oogt de buste steviger; voller en volumineuzer. Verstevigend en remodellerend effect Om de buste mooi te remodelleren; is een toename van het volume alleen niet genoeg; ook het verstevigen en versterken van het huidweefsel dat de buste ondersteunt is dan noodzakelijk. Volumizing Oil-Serum bevat een geselecteerde mix van peptiden die de fibroblasten stimuleert om collageen en elastine te produceren; proteïnen waarvan de soepelheid en compactheid van de huid afhankelijk is. Het remodellerende effect wordt versterkt door de speciale structuur van het product; deze ‘kleedt’ – als een onzichtbare cosmetische bh- de huid van de buste. Resultaat: de buste oogt direct gladder en strakker. Geleidelijk lijkt deze huidzone steviger; compacter en geremodelleerd. Hydraterend en voedend effect De formule bevat vitamine E en macadamia olie; vol met omega 3 en omega 6; voor een optimale hydrolipide balans en om vroegtijdige huidveroudering door vrije radicalen te voorkomen. Resultaat: de huid is veerkrachtig; zijdezacht en perfect gevoed en gehydrateerd.
Doeltreffend alleen; maar perfect combineerbaar met HYDRO-PATCH TREATMENT FIRMING LIFTING BUST voor nog betere resultaten. Eenmaal per week aanbrengen.
Een aantal druppels: • op de buste masseren met zachte circulaire bewegingen; waarbij de tepelhof wordt vermeden •op het decolleté met opwaar tse bewegingen. Een ideaal product voor alle leeftijden; maar in het bijzonder voor alle vrouwen die graag het volume van de borsten willen vergroten. Bij slappe borsten adviseren wij dit product te combineren met PURE ACTIVES COLLAGEEN + HYALURONZUUR BUSTE verstevigend liftend voor optimale resultaten. Niet aanbevolen gedurende zwanger schap en lactatieperiode.

YOUR BEAUTY ROUTINE

FIRMING SHOWER OIL

Verstevigende doucheolie

34,49 €

TALASSO SHOWER CREAM

Zalige douchecrème met 15% planten butters/oliën

19,90 €
SUMMER SALES
41,49 €
24,89 €

-40%