Niet op voorraad

PROMOTIE

SKU: K25347

SET: ANTICELLULITE* THERMAL CREAM

55,00 €
44,00 €

-20%

belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

In deze speciale geschenkset doet Collistar je de onnavolgbare Talasso-Scrub Anti-water CADEAU in een handig formaat van 150 g. Twee specifieke producten om samen te gebruiken voor een efficiënte verzorgende routine tegen cellulite: eerst scrubben om de huid glad te maken en voor te bereiden; dan behandelen om de zichtbare gevolgen van cellulite tegen te gaan.

1. SCRUBBEN
TALASSO-SCRUB ANTI-WATER exfoliërende zouten en rietsuiker met specerijen en etherische oliën - 150 g
Dit weergaloze specialtyproduct is een ware beautyfarmbehandeling. Het combineert de weldadige effecten van thalasso- en aromatherapie met de vochtafdrijvende en afslankende werking van een mix van phyto-extracten die vocht afvoeren en vet verbranden.
Exfoliëren: zeezout en rietsuiker maken de huid glad en geven haar een boost.
Vocht afdrijven: het ‘sauna-effect’ van de specerijen; de osmotische werking van de zouten en de vochtafdrijvende werking van paardenkastanje en zee-eik maken het silhouet slanker.
Afslanken: de extracten van koffie; klimop en groene thee bestrijden de rondingen. Voeden: krappa-; avocado-; jojoba-; macadamia-; zoete amandel-; kukui- en sojaoliën maken de huid zacht en soepel. Energie geven: etherische oliën van kamille; jeneverbes; lavendel; citroen; patchoeli en tijm zorgen voor een weldadig gevoel.

2. ANTICELLULITE
ANTICELLULITE* THERMAL CREAM
met zeealgen en essentiële oliën - longlasting effect - bij normale cellulite en verslapte huid - Maxiformaat van 400 ml
Buitengewoon doeltreffend in zijn tweevoudige werking: behandelt de imperfecties van cellulite en verstevigt het huidweefsel. De zachte; bijzonder gladde crème is ook ideaal voor massage.
Krachtiger tegen cellulite. De synergie van de zes verschillende zeealgen en de extracten van bittere sinaasappel; klimop en koffie garandeert een intensieve; gerichte werking tegen vochtophopingen en lokale vetophopingen.
Versterkte verstevigende werking. De gecombineerde werking van paardenkastanje-extract en olie van abrikoos; macadamia en perzik maakt de huid veerkrachtig; soepel en stevig. De effecten worden versterkt door thermaal water en geatomiseerd zeewater die het huidweefsel revitaliseren en voorzien van zuurstof. Snelle werking Essentiële oliën van citroen en sinaasappel versnellen de opname van de phytoextracten die tegen cellulite werkzaam zijn. Langdurig effect Fomblin HC® 25 houdt de functionele ingrediënten in de behandelde huidgebieden en verlengt het effect van de behandeling. * cosmetica tegen de zichtbare gevolgen van cellulite.

JOUW BEAUTY ROUTINE

ICONISCH PRODUCT

ANTICELLULITE CRYO-GEL*

onmiddellijk lifting effect - koude-effect

61,49 €
42,00 €
BESTSELLER

ANTICELLULITE* SLIMMING° SUPERCONCENTRATE NIGHT

Met Cell-Nocturne System® en zeezouten

54,49 €
ICONISCH PRODUCT
41,49 €