Niet op voorraad

SKU: K20045

MATTIFYING SORBET CREAM

25,99 €
20,79 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • licht en vloeibare sorbetcrème
  • reguleert de talgproductie; vervaagt verwijde poriën; matterend effect
  • herstelt de balans langhoudend
Sorbet Cream: een nieuw soort crème. Meer dan zomaar een emulsie; het is een nieuw type samenstelling met een verrassend lichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen én de waardevolle ingrediënten bij contact met de huid vrijgeeft voor een doelgerichte activiteit. Made-in-Italy geavanceerde technologie en natuurlijke ingrediënten. Het sterke punt van de formule is een actief ingredient geextraheerd uit Fomes officinalis dat twee functies heeft: werkt vochtregulerend terwijl het de huidtextuur verfijnt en glad maakt; grote poriën reduceert en het gezicht weer perfect doet ogen. Vitamine F en B6 zijn beide bekend om hun talgregulerende eigenschappen en houden een overmatige talgproductie; en andere gebreken die typerend zijn voor een gecombineerde en vette huid; onder controle. Beide vitaminen werken samen met azeloglycine; een adstringerend en huidpurifiërend ingrediënt; dat de talgafscheiding normaliseert en de natuurlijke beschermlaag van de huid helpt herstellen. Speciale poeders in de formule absorberen overtollig talg en zorgen voor een zijdematte finish. De aanwezigheid van vitamine C+E complex; een combinatie van de top anti-oxidant vitaminen; voorkomt de vorming van vrije radicalen en bestrijdt het huidverouderingsproces. Het totale effect wordt versterkt door zwarte bes extract uit Toscane; dat bijzonder heilzaam is voor de vette huid dankzij het hoge gehalte aan flavonoïden en tannines; bestanddelen die beschikken over kalmerende en adstringerende eigenschappen.
Gebruik het product als een ‘matterend en talgbalans-herstellend masker’. Breng royaal op de huid aan en laat ongeveer 3 minuten inwerken. Verwijder eventueel overtollig product daarna met een handdoek.
Perfect om het hele jaar te gebruiken en voor alle huidtypen ‘Matte-Finish Sorbet Cream’ ideale verzorging als u het gezicht wilt opfrissen met een ultralicht laagje verzorging; energie en wellness. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals en zachtjes masseren om opname door de huid te ondersteunen. Door de unieke formule kan dit product ook worden gebruikt als een ‘matte-finish en talgregulerend masker’: royaal aanbrengen op de huid; 3 minuten of desgewenst langer wachten; en daarna alle over tollige crème met een tissue afnemen.

JOUW BEAUTY ROUTINE