SKU: K21910

GENTLE MICELLAR WATER

Reiniger en Make-upremover voor gezicht, ogen en lippen

21,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • Doeltreffend in het verwijderen van elke soort make-up
  • Deze formule houdt de natuurlijke huidbalans intact
  • 100% ** van de vrije radicalen verwijderd
  • ** Klinische test op een panel van 20 proefpersonen van 18 tot 50 jaar, bij de tweede veegbeweging.

Details

De formule is gegarandeerd huidvriendelijk en verwijdert doeltreffend onzuiverheden, vervuiling door externe factoren en alle soorten make-up van gezicht, de ogen en de lippen. De huid is nadien gehydrateerd, zuiver en perfect schoon. De reiniger is zo samengesteld dat hij het mi... Lees meer
‘s Morgens en ‘s avonds te gebruiken, ook als er geen make-up is gebruikt, om vervuiling en onzuiverheden op de huid doeltreffend te verwijderen.
Breng de reiniger met een wattenschijfje op het gezicht en ogen aan. Afspoelen is niet nodig, aangezien het product geen zepen bevat.
INGREDIENTS: AQUA, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, DIGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BETAINE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, INULIN, PHYTIC ACID, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, MAGNOLIA BIONDII BUD/FLOWER EXTRACT, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, POTASSIUM, SORBATE, SODIUM BENZOATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.