SKU: 7002829

SUPERCONCENTRATE DRAINING RESHAPING DAY-NIGHT

56,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

• Werkt dag en nacht in synchroniciteit met het bioritme van de huid
• Bevordert de snelle afvoer van vocht en zorgt onmiddellijk voor een licht gevoel op de behandelde zones
• Heeft een afslankende en remodellerende werking en beperkt de zichtbare gevolgen van cellulite
• Doeltreffend alleen, maar kan perfect worden gemengd met de gewone lichaamsverzorging van Collistar
• Geschikt voor zwangere vrouwen

Details

Collistar introduceert de eerste supergeconcentreerde verzorging voor dag en nacht met buitengewoon doeltreffende werking. De verzorgingen die in samenwerking met Collistar Clean Research® zijn ontwikkeld, zijn
• SUPER ACTIEF, dankzij de geconcentreerde formule...

Lees meer

Kiezen in geval van:
• Vochtophoping
• Gezwollen en zware benen
• Rondingen
• Preventie van zichtbare cellulite
• Geschikt voor zwangere vrouwen

Doeltreffend alleen, maar kan ook worden gemengd met de gewone lichaamsverzorging van Collistar voor een persoonlijk resultaat. 

Alleen:
breng ‘s morgens en/of ‘s avonds het product met de daartoe bestemde druppelteller pipet op het lichaam of de specifieke te behandelen zones aan. Masseer lichtjes in voor een betere absorptie opname en laat vervolgens inwerken.
Gecombineerd: voeg afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone het juiste gewenste aantal druppels toe aan een kleine hoeveelheid lichaamsverzorging van Collistar. Breng op de huid aan en masseer lichtjes in voor een betere absorptie opname.
Vóór de verzorging: breng het product vóór de dagverzorging van Collistar op het lichaam of de specifieke te behandelen zones aan. Masseer lichtjes in voor een betere opname. 

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA, SODIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM, XANTHAN GUM, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PROPANEDIOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, T-BUTYL ALCOHOL, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT, CORYLUS AVELLANA SEED EXTRACT, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SACCHARIDE ISOMERATE, CI 42090, AMYL CINNAMAL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ANETHOLE, CARVONE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, LAVANDULA OIL/ EXTRACT, LINALYL ACETATE, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, PINENE. De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.

JOUW BEAUTY ROUTINE

BESTSELLER

ANTI-WATER TALASSO-SCRUB

De populaire bodyscrub: vochtafvoerend

50,00 €
700 g
BESTSELLER

ANTICELLULITE* CRYO-GEL

Onmiddelijk liftend effect - verkoelend effect

60,00 €

ANTICELLULITE* THERMAL CREAM

Verstevigende werking

60,00 €