BESTSELLER

SKU: K25236

ANTICELLULITE* SLIMMING° SUPERCONCENTRATE NIGHT

54,49 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • speciale verzorging voor de nacht die het nachtelijke bioritme van de huidweefsels benut
  • remodelleert het lichaam en bestrijdt schoonheidsconsequencies ten gevolge van cellulitis
  • het hoge zoutgehalte zorgt voor een snel vochtafvoerend effect
Dankzij de bijzondere concentratie van deze gel is het gebruik van een aantal druppels op specifieke huidzones al voldoende voor snel zichtbare resultaten. Deze nachtbehandeling heeft een tweevoudige werking: afslankend en werkt anti-cellulite. De ochtend na het eerste gebruik oogt de huid al strakker en soepeler. Bij regelmatig gebruik vermindert het het sinaasappeleffect; vetophopingen zijn minder opvallend en binnen afzienbare tijd oogt het lichaam alsof geremodelleerd. Dit ambitieuze doel kan worden bereikt dankzij een uniek complex van drie revolutionaire actieve ingrediënten - het exclusieve Cell-Nocturne System® dat handig gebruik maakt van het nachtelijke bioritme van het huidweefsel en daarbij een precieze en specifieke strategie in activiteit. Gebruik dit product elke avond gedurende het hele jaar voor het juiste resultaat. Dit ambitieuze doel kan worden bereikt dankzij een uniek complex van drie revolutionaire actieve ingrediënten - het exclusieve Cell-Nocturne System® dat handig gebruik maakt van het nachtelijke bioritme van het huidweefsel en daarbij een precieze en specifieke strategie in activiteit volgt tijdens de uren dat de huid het meest ontvankelijk is voor verzorgende ingrediënten. Cell-Nocturne System® + zeezout: 4 stappen voor totale doeltreffendheid. Stap 1. De hoge zoutconcentratie van het product biedt een snel vochtafvoerend effect; helpt de mobilisatie van overtollig vocht. Stap 2. Dan begint het eerste component van het Cell-Nocturne System® te werken: cafeïne; een bestanddeel dat de activiteit van lipase stimuleert; een enzym dat vetsplitsing bepaalt en de grootte van vetcellen helpt verminderen. Stap 3 .De aanval op locale vetophopingen continueert dankzij een biotechnologisch actief ingrediënt; verkregen dankzij micro-organismen van een speciaal plankton dat actief is op twee fronten: • het bestrijdt de activiteit van Nocturnin; een proteïne in vetcellen dat normaliter tijdens de nachtrust vetophopingen helpt ontstaan en • het stimuleert de aanmaak van collageen; waardoor de veerkracht en stevigheid van de huid verbetert. Stap 4. Een geconcentreerd extract van Coralline alg bestrijdt de nachtelijke vetopname; waardoor de aanmaak van leptine toeneemt en zodoende de vetsplitsende werking versterkt. Leptine; een proteïne dat tussen 22.00 – 03.00 uur wordt geproduceerd; signaleert het ‘verzadigde’ gevoel dat lipogenese blokkeert oftewel de vorming van nieuwe vetcellen. Het speciale Transcutol® systeem versterkt de doeltreffendheid door het versnellen van de penetratie van actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat. * cosmetica tegen de zichtbare gevolgen van cellulite. ° cosmetisch corrigerend effect; geeft geen gewichtsverlies
KIEZEN IN GEVAL VAN ... Vochtretentie; sinaasappelhuid of vetophopingen Voor een complete routine ter bestrijding van cellulitis kan je dit product combineren met een anticellulitis / afslankende dagbehandeling.
Het product ‘s avonds m.b.v. de pipet op de te behandelen huidzones aanbrengen en zachtjes inmasseren om opname te bev orderen. Anticellulite* Slimming° Superconcentrate - Night is speciaal ontwikkeld om tijdens de nachtrust actief te zijn en werkt prima wanneer het solo wordt gebruikt. De formule kan echter ook overdag gebruikt worden in combinatie met andere Collistar anticellulite en afslankende producten.

JOUW BEAUTY ROUTINE

42,00 €
ICONISCH PRODUCT
41,49 €

TALASSO SHOWER CREAM

Zalige douchecrème met 15% planten butters/oliën

19,90 €