BESTSELLER

SKU: K21800

PURE ACTIVES HYALURONIC ACID

45,00 €
belasting incl.,verzending excl.

GRATIS

EYE CONTOUR HYALURONIC ACID+ PEPTIDES 5ml

Beschrijving

  • geconcentreerde druppels
  • hydrateert tot diep in de huid
  • gehydrateerde en ontspannen ‘gelifte’ huid
Hyalonzuur speelt; door het uitzonderlijke vermogen om grote hoeveelheden water op te nemen en vast te houden; een essentiële rol in het handhaven van een optimale vochtbalans van het huidweefsel. Dit bestanddeel dient tevens als ‘cement’ dat huidcellen bindt: zo blijft de huid stevig en glad. Werking: Voor maximale doeltreffendheid en om het potentieel van dit waardevolle bestanddeel volledig te benutten; is Pure Actives Hyaluronzuur geformuleerd uit drie verschillende molecuulgewichten; die binnen de gehele huidstructuur actief zijn: een •hydraterend en liftend effect op het huidoppervlak (hoog moleculair gewicht) • hydraterend en anti-rimpel effect bij de verbinding tussen opper- en lederhuid (medium moleculair gewicht) • diepgaande hydratatie en stimulatie van het huidcel metabolisme (laag moleculair gewicht).
Pure Actives ‘s ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals. De verschillende varianten kunnen ook gecombineerd worden toegepast of met elkaar worden afgewisseld; naar individuele behoefte. UITWENDIG GEBRUIK.

Score & reviews

Liona, 25 juli 2015

Je ziet meteen het effect

Dit serum geeft meteen resultaat. Mijn fijne lijntjes zijn meteen weg en mijn huid ziet er SUPER verzorgd uit. Ik vind deze ideaal om door mijn dagcrème te gebruiken. En ik doe er super lang mee,want je hebt maar een beetje nodig.
... read more

JOUW BEAUTY ROUTINE

BESTSELLER

HYALURONIC ACID AQUAGEL

Pure Actives Hyaluronzuur in crèmevorm

45,00 €
GRATIS
BESTSELLER

PURE ACTIVES EYE CONTOUR

hyaluronzuur + peptiden

35,00 €
GRATIS
SUMMER SALES
11,99 €
8,39 €

-30%

21,50 €
GRATIS