SKU: K21826

PURE ACTIVES EYE CONTOUR

hyaluronzuur + peptiden

35,00 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • geconcentreerde serum-gel voor de oogcontour
  • bestrijdt wallen en donkere kringen; vermindert rimpeltjes en tekenen van uitdroging
  • gehydrateerde oogcontour; uitgeruste oogopslag

Details

Deze innovatieve behandeling combineert kostbare ‘pure actives’ in één product tegen wallen; donkere kringen; rimpels en hangende oogleden. De combinatie van hyaluronzuur en peptiden in een speciale matrix om de effecten ervan te versterken; zorgt dat het product: •de oogconto... Lees meer
Bewaar het product in de koelkast voor een krachtigere ontzwellende werking.
Een aantal druppels aanbrengen op het bovenste en onderste deel van de oogcontour en met de vinger toppen zachtjes inkloppen vanuit de binnenste ooghoek naar buiten. Om optimale resultaten te bereiken en handhaven; dagelijks gebr uiken in de ochtend en avond. OOK HANDIG Vermoeide ogen en gezwollen oogleden; wallen; zware en droge oogleden? Pure Active Eye Contour is door de onmiddellijke hydraterende; verfrissende en revitaliserende werking een sublieme ’redder in nood’ om altijd bij de hand te hebben en die in enkele seconden een perfecte oogcontour biedt.
INGREDIENTS: AQUA, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, ALGIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8 De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.

JOUW BEAUTY ROUTINE

22,50 €
NIEUW

CREME VITAMINE C + FERULAZUUR

Verhelderend antioxidant

47,00 €