BESTSELLER

SKU: K27029

PROFUMO DI BENESSERE®

48,49 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • een fris en aromatisch parfum verrijkt met oliën en aromatische extracten
  • creëert een gevoel van frisheid en vrolijkheid
  • overvloedig verstuiven op elk moment van de dag
Dit verkwikkende parfum is onvervangbaar bij een vermoeide huid die zich gestresst gedraagt en heeft een tweevoudige werking: biedt schoonheidsverzorging en is een ware oppepper voor nieuwe dynamiek; dankzij de ‘cocktail van vitaliteit’. Extracten van ginseng en ginkgo biloba maken het huidweefsel veerkrachtiger en compacter. Tegelijkertijd geven essentiële oliën van natuurlijke oorsprong het lichaam een aangename geur en hebben een positieve invloed op de psyche door de gewaarwording van de geur. Op deze manier raken we positief gestemd: er wordt energie toegevoegd en het werkt stressverlichtend. De frisse en verkwikkende unisex geur van Profumo di Benessere® blijft langdurig op de huid aanwezig. ‘s Ochtends na bad of douche gebruiken; maar kan ook op elk moment van de dag worden gebruikt (op polsen en slaap masseren) voor direct voelbare verfrissing en nieuwe energie.
Ook geschikt op de haren: verstuif het parfum op een borstel of kam; laat de alcohol vervliegen en borstel daarna je haren. Zo blijven ze lange tijd heerlijk geuren!
Over het hele lichaam sprayen. Kan ook direct op pols en slaap worden aangebracht (evt. gevolgd door een kleine massage) voor direct voelbare verfrissing en nieuwe energie.

JOUW BEAUTY ROUTINE

DOCCIA DI BENESSERE®

Douchegel met essentiële oliën en aromatische extracten

20,99 €