BESTSELLER

SKU: K27400

PROFUMO DELLA FELICITA'

Beschrijving

  • een bloemig en fruitig parfum verrijkt met oliën en mediterrane extracten
  • creëert onmiddellijk een gevoel van vrolijkheid
  • overvloedig verstuiven op elk moment van de dag
Deze heldere; levendige geur vertaalt zich onmiddellijk naar een positief effect op de stemming; vol inspirerende vreugde en geluk. Ervaar de kracht van een vrolijk bloemig en fruitig boeket; verrijkt met euforische essentiële oliën en regenererende Mediterrane extracten. Deze fantastische spray biedt verzorging voor het lichaam; prikkelt de zintuigen en is heilzaam voor de geest. De verkwikkende topnoten uit grapefruit en mandarijn versmelten met zoete lotusbloem; fluweelzacht pioenroos en sprankelende roze peper en rode bessen. In de basis verrast deze bodyspray met verleidelijk osmanthus en verfijnde vetiver en muskus. Naast de verleiding van haar onweerstaanbare geur; verzorgt deze gelukzalige bodyspray de huid met verzachtende; hydraterende extracten uit sinaasappelbloesem en passievrucht.
Ook geschikt op de haren: verstuif het parfum op een borstel of kam; laat de alcohol vervliegen en borstel daarna je haren. Zo blijven ze lange tijd heerlijk geuren!
Royaal sprayen op het lichaam. Daarna behoedzaam inmasseren on maximaal te profiteren van de eigenschappen uit de essentiële oliën.

Beoordeel dit product

JOUW BEAUTY ROUTINE

PROFUMO DELLA FELICITA' SET

CREMA SOFFICE DELLA FELICITA'®

FLUIDO DELLA FELICITA'®

DOCCIA DELLA FELICITA'