SKU: K25269

PATCH-TREAMTENT RESHAPING CRITICAL AREAS

shock behandeling

46,00 €

-40%

27,60 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • patches shockbehandeling voor de kritieke lichaamszones (benen; armen; heupen en billen)
  • verstevigt; remodelleert en verzacht lokale vetophopingen
  • onzichtbaar onder kleding; tweemaal per week aanbrengen

Details

Na de best selling ‘Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips’ komt Collistar Research met een nieuw en ultra technologische patch; speciaal voor specifieke probleemzones (benen; armen; heupen en billen). Eenmaal aangebracht op het te behandelen lichaamsdeel; geeft de patch gel... Lees meer
Verwijder de beschermende folie van de patch en breng deze aan op een schone en droge huid. Druk de patch zachtjes aan; zodat deze perfect hecht aan de huid. Wanneer u meerdere gebieden tegelijk wilt behandelen; herhaald u deze handelingen. Laat de patch maximaal 8 uur zitten. Er komt geen vloeibare substantie vrij en is daardoor gemakkelijk in gebruik en laat geen vochtige sporen na op de huid. Wij adviseren de behandeling twee keer per week te herhalen; voor minimaal 1 maand. De patch kan niet worden hergebruikt en dient na de behandeling weggegooid te worden. Gebruik niet op een geïrriteerde huid of net na de ontharing. Het warmte en tintelende gevoel geeft aan dat het product werkzaam is. Breng de patch niet aan op lichaamsdelen die niet aangeduid staan. Gebruik niet tijdens zware lichamelijke inspanning en was de handen na gebruik. Contact met de ogen vermijden en buiten het bereik van kinderen houden. Bij de allereerste behandeling adviseren wij de patch minder lang te laten zitten en de behandeling op te bouwen; door de patch steeds langer te laten zitten. Remodellerende en Verstevigende Patch Behandeling voor Specifieke Zones is bij sologebruik zeer effectief; maar voor maximaal resultaat adviseren wij de patch te combineren met andere verstevigende en remodellerende producten van Collistar. Deze producten gebruikt u wanneer u geen patches op het lichaam draagt.
INGREDIENTS: ACRYLATES COPOLYMER, AQUA, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, CAFFEINE, HYDROLYZED COLLAGEN, ALCOHOL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GARCINIA CAMBOGIA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, MENTHOL, 1,2-HEXANEDIOL, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, CARNITINE, PHENOXYETHANOL De lijst met bestanddelen kan veranderen. Raadpleeg daarom altijd de lijst op het gekochte product.

JOUW BEAUTY ROUTINE

43,00 €

-20%

34,40 €

INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS

met collageenactivator en hyaluronzuur

59,00 €

-20%

47,20 €