Niet op voorraad

BESTSELLER

SKU: 71

MAGIC DROPS SELFTAN - GEZICHT

Formato:

Beschrijving

  • unieke textuur: geconcentreerde zelfbruinende druppels
  • natuurlijk en egaal resultaat
  • ultrasnelle werking: bruine glow zichtbaar in minder dan een uur
  • zonder risico op vlekken
  • geschikt voor alle huidtypen; ook ideaal voor mannen
  • ICOON
Met enkele druppels krijgt de huid als door magie direct een zongebruinde glow die zich in minder dan een uur transformeert tot een intense en stralende bruining; alsof je een dag naar het strand bent geweest! De exclusieve formule combineert walnootdop-extract met het innovatieve DHA Rapid; een innovatief zelfbruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Biedt bovendien een natuurlijk en egaal resultaat; zonder risico op vlekken. Dit magische ‘zonneconcentraat’ beschikt daarnaast over zeer goede hydraterende en anti-age eigenschappen dankzij vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs dat de huid omhult met een onzichtbaar hydraterend laagje dat lang blijft zitten. De mild geparfumeerde fluid is zeer eenvoudig aan te brengen en wordt direct opgenomen door de huid. Uw huid voelt zacht en glad.
Voor een optimaal resultaat gebruik je Magico Gel-Scrub GEZICHT vóór aanbrenging. Voor een zachter effect kan je enkele druppels van het product toevoegen aan je gebruikelijke dagcrème.
Een aantal druppels op de droge en gereinigde huid van gezicht; hals en décolleté aanbrengen. U kunt ook een aantal druppels verdelen door uw gebruikelijke dagcrème voor een mild en geleidelijk zelfbruinend effect. Let op: handen wassen na gebruik.

Score & reviews

E.V., 08 november 2020

Super produkt!

Je kan het zowel puur als mengen met je dagcrème. Het geeft na verloop van tijd een mooie teint zonder strepen en het ruikt ook niet onaangenaam. Een echte aanrader voor wie een mooi gekleurd teintje wil het hele jaar door

Beoordeel dit product

JOUW BEAUTY ROUTINE

360° SELF-TANNING SPRAY

27,99 €

TANNING COMPACT CREAM

33,00 €

MAGIC DROPS LICHAAM-BENEN

41,99 €