SKU: K25110

INTENSIVE ABDOMEN AND HIP TREATMENT - NIGHT

46,99 €
belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • benut het nachtelijke bioritme om de buik en taille te laten afslanken en te remodelleren
  • verstevigt de opperhuid en versterkt de ondersteunende weefsels
  • langdurige werking tijdens de hele nacht
Tijdens de nachtrust is de vetstofwisseling bijzonder actief. Dit product maakt hier handig gebruik van voor een versneld afslankend en figuurcorrigerend effect op buik en taille. Het vochtafvoerende effect van Echinacea stamcellen wordt versneld door afslankende eigenschappen uit coralline algen extract dat de assimilatie (’s nachts) van vetten blokkeert; en de figuurcorrigerende werking van Collistar Reshaping Complex. Micro-Patch® houdt actieve bestanddelen in de behandelde huidzone en geeft deze geleidelijk vrij; waardoor het product de hele nacht actief en doeltreffend is. Geeft vanaf de eerste applicaties zichtbare resultaten.
Ideaal in combinatie met Patch-Treatment Firming Reshaping Abdomen and Hips voor nog betere resultaten. Tweemaal per week gebruiken.
‘s Avonds op buik en taille aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen inmasseren. Een tintelend gevoel en/of rood geworden huid na applicatie is normaal; het is een teken van de activiteit van het product. Na gebruik uw handen wassen. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

JOUW BEAUTY ROUTINE

BESTSELLER

INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS

met collageenactivator en hyaluronzuur

58,49 €

FIRMING SHOWER OIL

Verstevigende doucheolie

34,49 €