SKU: K25311

HYDRO-PATCH TREATMENT FIRMING LIFTING BUST

41,49 €
24,89 €

-40%

belasting incl.,verzending excl.

Beschrijving

  • shockbehandeling om de buste te verstevigen en soepeler te maken
  • heeft een liftende; versoepelende en versterkende werking
  • onzichtbaar onder kleding; eenmaal per week aanbrengen
  • ideaal voor elk type buste
Collistar Research ontwikkelde de eerste High tech ‘Patch Treatment’ voor het lichaam en komt nu met een verstevigende en liftende Patch voor de buste. Deze Patch behandeling maakt gebruik van de effectiviteit van Hydro-gel technologie; een geavanceerde technologie bestaande uit een Hydro-gel; verrijkt met een geconcentreerde mix van actieve ingrediënten; die geleidelijk worden afgegeven aan de huid. De Hydro-gel wordt vast gehouden tussen de twee lagen van de Patch: • de eerste laag is een beschermende film; die verwijderd dient te worden voor gebruik en houdt de actieve ingrediënten intact en in optimale concentratie tot het gebruik van de patch • de tweede laag is een zeer zachte stof die een occlusief effect heeft; waardoor de ingrediënten een langere werking hebben. Effectiviteit The Patch werkt op het volledige huidweefsel van de buste; dankzij een perfect afgestemde combinatie van: •plantaardig collageen; verkregen uit gefermenteerde soja; die een krachtige verstevigende en volume- en veerkrachtverhogende werking heeft; •Hyaluronzuur; voor een direct liftend en versoepelend effect; •Ginko Biloba en groene thee extract voor een verstevigende en antioxiderende werking. De formule is ook verrijkt met een hydraterend en kalmerend Aloe vera extract. Praktisch en comfortabel De Patch is gemakkelijk aan te brengen en hecht perfect aan de huid. Dankzij de speciale ergonomische vorm; die specifiek ontwikkeld is om zich aan te kunnen passen aan alle vormen borsten; voelt het als een tweede huid ; waarmee maximaal draagcomfort wordt gegarandeerd.
Doeltreffend alleen; maar perfect combineerbaar met Pure Actives Collagen+ Hyaluronic Acid Bust of Voluminizing Oil-Serum Bust voor nog betere resultaten.
1. Verwijder de beschermende filmlaag. 2. Breng de Hydro-Patch Treatment aan op de schone en droge huid. Druk de Patch behoedzaam aan; zodat de Patch perfect aan de huid van de borsten hecht. 3. Breng de tweede patch op dezelfde wijze aan. 4. Verwijder de Patch na 30-40 minuten. De patch kan onder uw lingerie gedragen worden. De Hydro-Patch treatment is voor eenmalig gebruik en dient u na gebruik weg te gooien. Niet aanbevolen gedurende zwangerschap en lactatieperiode. Effectief bij solo gebruik; maar perfect te combineren met de Pure Actives Collagen+Hyaluronic Acid Firming Lifting Bust

JOUW BEAUTY ROUTINE

41,00 €
BESTSELLER

INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS

met collageenactivator en hyaluronzuur

58,49 €

FIRMING SHOWER OIL

Verstevigende doucheolie

34,49 €

TALASSO SHOWER CREAM

Zalige douchecrème met 15% planten butters/oliën

19,90 €