SKU: bundle-routine-lifthd

GEZICHTSROUTINE LIFT HD

91,80 €
64,26 €
belasting incl.,verzending excl.
Prodotto 1
Prodotto 2

Beschrijving

Een beautyroutine met een onmiddellijk liftend effect om huidveroudering op een geleidelijke en globale manier tegen te gaan.

ULTRA-LIFTING FACE AND NECK CREAM
Dit product is veel meer dan een simpele anti-age crème: het bevat de pure essentie van jeugdigheid. Bij het aanbrengen creëert Tens-Activ® een onmiddellijk liftend effect, vermindert rimpels en definieert de gezichtscontour. De kostbare actieve ingrediënten van het Lift HD® Complex garanderen een krachtige en intense anti-age werking: de huid wordt geleidelijk aan hersteld, de opperhuid wordt steviger en soepeler, rimpels verminderen zichtbaar en het gelaat ziet er jonger uit. Multireflecterende poeders vangen het licht en reflecteren het op een egale wijze, waardoor de huid echt straalt en er perfect uitziet. De rijke, verzorgende crème trekt snel in.

MASK-CREAM NIGHT RECOVERY FACE AND NECK
Een krachtige nachtverzorging die de opperhuid tot in de diepte herstelt en regenereert. Het masker maakt gebruik van het nachtelijke bioritme van de huid voor een gerichte en specifieke behandeling die het huideigen herstellende vermogen stimuleert. Het belangrijkste ingrediënt is een speciaal extract van microalgen, dat het nachtelijke herstelproces in het DNA van de huidcel optimaliseert en celveroudering door oxidatieve stress tegengaat. Tijdens de nacht, wanneer de huid het meest ontvankelijk is, wordt door de combinatie van microalgen, Lift HD® Complex en Tens-Activ® de complete textuur van de huid hersteld. ’s Morgens voelt de huid ongelooflijk zacht en veerkrachtig, alsof ze getransformeerd is. Nacht na nacht wordt de anti-age werking beter zichtbaar: rimpels worden kleiner en minder diep, het gelaat herwint haar stevigheid en veerkracht.

Beoordeel dit product